캐러 웨이 국수 팬케이크

캐러 웨이 국수 팬케이크

지침

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In a saucepan of boiling salted water boil the noodles until they are al dente and drain them well. In a bowl toss the noodles with the egg and the caraway seeds until they are coated well. In a small non-stick skillet heat the oil and the butter until the foam subsides, add 1/2 cup of the noodle mixture, and form it into a pancake 4 inches in diameter, tidying the edges with a spatula. Cook the pancake over moderately high heat for 2 minutes, or until the underside is golden, turn it, and cook it for 2 minutes more. Slide the pancake onto a plate and keep it warm. Make pancakes with the remaining noodle mixture in the same manner.
당신이 필요로하는 성분
캐러 웨이 씨앗캐러 웨이 씨앗
피자케리 레시피피자케리 레시피
(줄기에서 제거됨)(줄기에서 제거됨)
마늘 3쪽, 2쪽은 으깬 것, 1쪽은 통째로 남겨두기마늘 3쪽, 2쪽은 으깬 것, 1쪽은 통째로 남겨두기
엠앤엠즈 같은엠앤엠즈 같은
땅콩, 포도씨 또는 기타 식물성 기름땅콩, 포도씨 또는 기타 식물성 기름
당신이 사용할 장비
깨끗이 씻은 오징어 4마리(약 1파운드)깨끗이 씻은 오징어 4마리(약 1파운드)
생강 3조각, 으깬 것생강 3조각, 으깬 것
대형 요거트 코팅 프레즐 4개대형 요거트 코팅 프레즐 4개
샤오싱, 또는 중국 쌀 와인샤오싱, 또는 중국 쌀 와인
난이도중간
준비 완료45 m.
서빙2
건강 점수5
잡지